Juul van de Wal

BLOG

Juul van de Wal in Parijs #1

Eerste dagen in Parijs

Bonjour Mesdames et Messieurs,

Vandaag 22-8-2015 ben ik al volop in Parijs aan het genieten. De leuke weggetjes, kledingwinkels, eettentjes, pubs en het stadsleven in Parijs is geweldig! Het is wel even wennen voor me, een jongen uit Spoordonk die opeens in een van de grootste steden van Europa zit voor 5 maanden. Om jullie toch een beetje mee te nemen in mijn avontuur, post ik zo nu en dan een blog op mijn website.

Louvre en Champs-Élysées

Vandaag ben ik met pap, mam, Levi en Nino naar het Louvre in Parijs geweest. Een heel mooi gebouw van buiten en van binnen nog mooier. De Mona Lisa gezien en nog veel meer kunstwerken van andere beroemde kunstenaars. Daarna hebben we met zijn alle door de stad gelopen. Bij de Champs-Élysées  heb ik afscheid genomen van pap, mam en Levi. Hierna ben ik met Nino nog verder door Parijs gelopen en hebben we een hapje en een drankje gedaan.

Uitdagende minor!

Daarna vertrok Nino ook en ben ik vanaf nu  alleen in Parijs. Volop aan het genieten van mijn vakantie, zodat ik volgende week klaar ben om een spannende, maar ook leuke en leerzame uitdaging aan te gaan in Parijs.

PROOST! En tot de volgende keer.

 

Au revoir,

Juul

Geef een antwoord